Mehmet Metin İlkokulu

Vizyon: Çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen bilimsel ve teknolojik gelişimlere duyarlı ve üretilen bilgilerin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci ve öğretmenleriyle, sistemi oluşturan süreçlere dayalı bir yönetim anlayışı ile değişime açık, paydaşlarının ve çalışanlarının memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan;Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, dünya vatandaşı yetiştirecek model bir okul olmak...

Misyon: Biz… Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilimsel ve teknolojik gelişimlere açık, üretilen bilgilerin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci, öğretmen ve idarecileriyle sinerji yaratan, değişime açık paydaşlarının memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan;Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, dünya insanı yetiştirecek model bir okul olmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Doğalgazlı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetmetinio.meb.k12.tr

Adres - Yaka Mahallesi Yeşil Sokak No 21 Cumayeri / DÜZCE

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Adres - Yaka Mahallesi Yeşil Sokak No 21 Cumayeri / DÜZCE

Ulaşım Her 20 dakikada bir Düzce iline giden belediye otobüsleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 20 km uzaklıktadır.